top of page
voorbeeld sticker-suikerbiet.png

Doe met ons mee!

Ook een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving en werken aan een (eigen) uniek kwaliteitsdestillaat?

Wordt ook leverancier van afgedankte grondstoffen en maak deel uit van onze re•spirit gemeenschap.

Of neem contact met ons op om je eigen re•spirit destillaat bij ons te maken.

voorbeeld sealstickers-suikerbiet_edited

Samenwerkingen

Maximus.jfif

Al jaren de favoriet in Leidsche Rijn. Samen met Maximus zijn de eerste re-spirits ontwikkeld. In haar brouwerij brouwt Maximus met stoom ambachtelijke bieren op haar eigen koperen installatie.

 

De basis van haar bieren wordt gevormd door zuiver water, gerst, hop en gist.  Dit maakt haar speciaalbieren tot een puur en echt product in hun professionele brouwerij voor een constante hoge kwaliteit. 

www.maximusbrouwerij.nl

Maximus brouwerij

Wijngaard Belle Source

Het kleine Wijngoed Belle Source dankt zijn Franse naam aan het gehucht waarin het ligt: Schoonbron. De wijngaard, aangeplant in 2006, is iets meer dan een halve hectare groot.

Belle Source was het eerste Limburgse wijngoed in Nederlands Limburg dat chardonnay aanplantte. De wijnen worden geschonken in diverse cafés en restaurants in de buurt van het domein.

www.belle-source.nl

Wijngaard Belle Source.JPG
Voedselbos.jpg

Lekkerlandgoed 
Voedselbos Haarzuilens 

Hoge natuurwaarden combineren met een duurzame voedselproductie is het doel van Voedselbos Haarzuilens, vlakbij Utrecht. Op ruim 5 hectare rivierklei is er een veelheid aan noten, fruit, bessen en kruiden geplant.

 

Door een gezond ecosysteem kan een groot deel van het jaar geoogst worden, en waar een grote diversiteit aan insecten, vogels en zoogdieren bij elkaar komen.

www.lekkerlandgoed.nl

bottom of page